Wc kellene meg vaskerítés mindenhová!!!44

Köszönjük szépen a sok kedves kommentet, amit írtok. Bár vannak erősen negatív hangvételűek is, ezeken legtöbbször csak jókat mosolygunk. Ebből tudjuk, hogy jó dolgot csinálunk és hogy szükség van ránk. Felbuzdulva az elmúlt hetek rekordmennyiségű kommentjén, új sorozatot indítunk KommentSzombat néven, melyben módosítás nélkül adjuk közre (újból) kedvenc hozzászólásainkat.

A beidézett véleményeket persze név nélkül olvashatjátok, illetve alattuk belinkeljük az eredeti posztot még több finomságért. Néhány esetben egészen meglepő és indokolatlan kommentek is jöttek. Jó szórakozást!

 

Ez a “szegeder” , egy minden szar,mert nem Fideszes a város vezetés portál ….. , azt hiszem csak maguknak , meg néhány agyhalottnak írogatnak …… siralmas !!

(…)

 

Hány milliárdba került? 😀

(…)

 

… vajon melyik ballikban tűnnek el a hozzászólások ? Szégyen a fertőellenesség ?

(…) Itt had említsük meg, hogy ennél a bejegyzésnél egyszer csak nyomuk veszett a kommenteknek, ezt kifogásolta olvasónk. A témából kiindulva – és mivel igen elharapódzott a kommentfolyam – maga a Facebook lehet a felelős.

 

Wc kellene meg vaskerítés a Széchenyi térre és úgy általában mindenhová, meg kell még parkoló de úgy, hogy ne legyen sok autó. Koncertek és rendezvények a turistáknak, de halkan, hogy a városlakókat ne zavarja. Meg gyár, ahol 6 általánossal 3 műszakban lehet valami eladhatatlan bóvlit gyártani a szalag mellett 5x drágábban mint Kínában…de torta az nem kell..

(…)

 

..a szegedernek mi lenne a jó? Szerintem ötletes.Amúgy meg ti állást foglaltatok,szóval errl ennyit😒

(…)

 

mert Kocsog vagy

(…)

 

Mikszáthi időkből, egy választásról: “Az ellenjelölt tíz forintot adott magának? Azonnal adja ide! Mi huszat adunk helyette!”

(…)

 

Ezért a cikkért kijár a dicséret: egészen (és a magyar sajtóban szokatlanul) korrekt, semleges hangvételű tudósítás volt az eseményről. És ezt úgy is vállalom, hogy nem voltam jelen. Gratulálok!

(…)

 

..legalább a Wikipédiát megnéznétek normálisan🤨Nagy Laci 2000-ig játszott a Pick Szegedben.2000-2012 között volt Barcelónában.

(…)

 

szar

(…)

 

Amikor elkezdtem figyelni a Szegeder-t, annak reményében tettem, hogy egy napi pártpolitikától mentes oldalt követek, ahogy hirdették is magukról. Ezt néhány hétig el is hittem. De miután a napokban kb. az 5. főcím, illetve mögöttes tartalom utal arra, hogy nagyot tévedtem, így csalódottan íratkozok le oldalukról. Viszlát.

(…)

 

Szoktak maguk vonatozni? Nem érdemes menteni a helyzetet, drága, késik, sok a nem kívánatos személy, őket nem büntetik meg, de aki rendesen megveszi a jegyet/bérletet de rosszul, azt igen…

(…)

 

ez bármilyen szempontból releváns hír?

(…)

 

Találkozunk legközelebb, ne felejtsetek kommentelni.