Kirepült egy kiskutya az autóból baleset közben, a rendőrök befogadták amíg gazdája kórházban volt

P1040029

Igazán aranyos történet keveredett egy tegnapi balesetből. Egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött hajnalban az M43-as autópályán Szegedtől nem messze Maroslelénél. Az autóban senki sem sérült meg komolyabban, egyedül a kocsiban utazó kiskutya járt pórul, aki az ütközéskor kirepült a járműből. A kutyusnak szerencsére nem esett bántódása, és amíg gazdáit megfigyelésre kórházba szállították, addig a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság M43-as Autópálya Alosztályának munkatársai a főkapitányságra vitték, ahol biztonságos helyet nyújtottak neki amíg gazdái kijöttek a kórházból.

 

„A négylábú még órákkal a baleset után is reszketett az átélt traumától, azonban a rendőröknek sikerült megnyugtatniuk, megetették és megitatták, mire tulajdonosának visszaadták az állatot” – írja a police.hu.

Clipboard01_1

P1040031_2
Fotók: police.hu
, ENT_QUOTES)?>" title_text="" order_type="social" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]