Kék kombival tegnap balesetező nőt keres a rendőrség

Tegnap délután három órakor a Vám térnél egy kék kombi sofőrje nem adta meg az elsőbbséget egy biciklisnek, ezért ütköztek és a kerékpáros megsérült. A helyszínen megállt, de utána tovább is ment, őt és a szemtanúkat is keresik a hatóságok a baleset körülményeit tisztázandó.

 

Hirdetés

 

A Szegedi Rendőrkapitányság gondatlanságból közúti balesetet okozó sofőrt keres a tegnap délután a Vám térnél történt baleset kapcsán. Ekkor egy kerékpárosnak egy neki jobbról érkező kék kombi nem adta meg az elsőbbséget, ami miatt összeütköztek, a kerékpáros elesett és 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A hatóságok sem az autó rendszámát, sem a sofőr személyét nem ismerik, ez utóbbit keresik most.

Róla azt tudják, hogy 178 centiméter magas, szemüveges nő, Kleopátra-stílusú, rövid szőke haja van, és a baleset idején kék pólót és farmernadrágot viselt.

A sofőr a baleset után a helyszínen megállt, a meggyőződési kötelezettségének eleget tett, viszont utána távozott a helyszínről. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezért a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri a nő, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Police.hu)