Ismét előkerült egy exkluzív fotó a tram-trainről

Fotó: MÁV-START

Lázár János rendkívüli híres posztja után a MÁV-START is megszellőztetett egy képet Facebook-oldalukon a készülő tram-train szerelvényről. A poszthoz tartozó leírásban igazából nem sok újdonság van, erről már a sajtóközleményükben is beszámoltak, amit mi is lehoztunk. A képen látható első tram-train jelenleg állópróbán vesz részt, a védőburkolatokkal együtt látható a leírás szerint.

A vasúttársaság posztjában arról ír, hogy „a Stadler első CITYLINK típusú járműve a gyártó tájékoztatása szerint ősszel érkezik Magyarországra. A mintegy egyéves hatósági engedélyeztetési eljárást követően várhatóan 2021 őszétől állhat forgalomba Szeged és Hódmezővásárhely között az elsőként megrendelt 8 tram-train. A most megrendelt 4 járművel együtt 12 darabra kiegészülő flotta 2022 nyarától fog járni a szerződésben rögzített ütemezés szerint.”

MÁV

Ősszel érkezik az első tram-train szerelvény A Stadler első CITYLIN… K típusú járműve a gyártó tájékoztatása szerint ősszel érkezik Magyarországra. A mintegy egyéves hatósági engedélyeztetési eljárást követően várhatóan 2021 őszétől állhat forgalomba Szeged és Hódmezővásárhely között az elsőként megrendelt 8 tram-train.