Hétvégén több helyen parkolási tilalom lesz a belvárosban

Aki autóval jár Szegeden, az tudja milyen bosszantó lehet parkolóhely után vadászni. Ez most a hétvégén sem lesz különb.

A Szegedi Közlekedési Társaság (SZKT) parkolóhely-takarítást végez majd a belvárosban. Tehát azokban az időpontokban, amikor azok éppen tisztítják, az autósok kénytelenek lesznek más hely után kutatni.

Persze mi örülünk annak, hogy az SZKT emberei tisztán tartják a várost és logikus is, hogy ezt a hétvégén teszik, nem pedig a forgalmi csúcsban. Amennyiben még azt is hozzátesszük, hogy nem egyszerre zárják le a parkolókat és egy-egy tilalom csak 2 óráig tart, egy rossz szavunk sem lehet, hiszen tiszta parkolókba állhatnak be a jövőhéttől a belvárosban a szegediek az autóikkal.

Fotó: SZKT

 

Szombaton a Bocskai utcában nem lehet majd délelőtt parkolni, valamint még szintén délelőtt takarítják a Török és Jósika utcákban található parkolókat, illetve utóbbiban még délután is folynak majd a munkálatok.

Vasárnap délelőtt a Takaréktár utca és a Feketesas utca kerül sorra, délután pedig a Gogol utcában lesz tilos a parkolás.

 

Borítókép: SZEPARK