Ha Nemesinek semmi köze a Szeviéphez, akkor miért Botkán kérik számon a nőverést?

Próbálom megfejteni, hogy milyen logika mentén gondolkozhat a Fidesz a kampányhajrájában, ha párhuzamba állítjuk a szegedi „nőverős” történetet és a Nemesi-Szeviép kapcsolatot.

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón az RTL Klub kérdésére, miszerint hogyan támogathatnak egy olyan jelöltet, aki üzletelt a Szeviéppel, azt felelte, „az, hogy valaki cégvezetőként, üzletemberként, alvállalkozóként szerződött a Szeviéppel, és azok a botrányok, amelyek az önkormányzat szeviépes megbízásából adódtak, ezekenek semmi köze egymáshoz”:

gulyas

gulyas – Coub – The Biggest Video Meme Platform by szegeder

Ha tehát Gulyás és a Fidesz szerint pusztán annyi elegendő a felmentéshez, hogy Nemesi cége „csak” alvállalkozói kapcsolatban állt a Szeviéppel, akkor nehezen érthető, hogy miért kérik számon Botka Lászlón azt (az egyébként elítélendő) esetet, amit nem ő, hanem Szilágyi István, a Tisza Expo többségi tulajdonosa követett el?

Ha valaki tudja a megfejtést, úgy megköszönjük, ha megosztja velünk! Az RTL Klub tegnap esti híradója egyébként itt tekinthető meg. A vonatkozó riport  24:55-től kezdődik:

RTL Híradó 2019-10-10 – RTL Most!

Még több Híradó videó az RTL Most!-on!