Gyerekektől és felnőttektől is vár művészeti pályázatokat az IKV

Valószínűleg a legtöbb gyerek a háta közepére sem kívánja a takarítást és rendrakást. Az IKV talán ezért is, egyfajta szemléletformálásként a gyermekeknek szóló idei rajzpályázata témájának a rendrakást és a takarítást adta meg.

A szegedi ingatlankezelő cégnek korábban is voltak már rajzpályázatai. Szám szerint három. Tavaly a harmónia és az otthon, tavalyelőtt pedig a lakhatáshoz, az élhető környezethez kapcsolódtak a témák.

Idén tehát a gyerekek azt rajzolhatják le, hogy kivel szoktak takarítani és milyen eszközöket használnak közben.

Fotó: IKV ZRt.

A pályázat leadási határideje május 27, délután 4 óra. A pályamunkákat pedig az IKV Dáni utcai épületének portáján lehet leadni.

A legjobb rajzokból kiállítást is rendeznek, így azokat az eredményhirdetéssel egybekötött megnyitótól, június 7-én délután 4 órától a Szent-Györgyi Albert Agorában lehet majd megtekinteni.

 

A felnőttek részére kiírt fotópályázatnak már komoly díjazása is van.

 

Ezzel a pályázattal a cég célja, hogy felhívja a lakosság figyelmét arra, milyen kincsek mellett sétálunk el nap mint nap, melyeket megéri megóvni a következő generációk számára is.

Fotó: IKV Zrt.

A fotópályázatra bárki pályázhat, de csak a következő kategóriákban.

  • A fotózás reneszánsza: analóg módon készült, fekete-fehér képeket várnak
  • Egy épület, egy nézőpont, milliónyi pillanat: ugyanarról az épületről, ugyanabból a nézőpontból készült fotósorozatokat kérnek, melyek több napszakban, vagy évszakban készültek
  • A titok a részletekben rejlik: ironikus módon részletes leírást nem mellékeltek.
  • Az épület és természeti környezete: részletes leírás itt sem található.

Pályázni kategóriánként 3 képpel lehet, leadási határidejük pedig október 4-e.

Amellett, hogy ennél a pályázatnál, ahogy a gyermekek részére szólónál is, nem neveztek meg nevezési díjat. A legjobb fotókat készítők között pedig 200 000 Ft. értékű ajándékutalványt osztanak szét.

A részletekért keressék fel az IKV oldalát!

 

Nyitókép: IKV iroda és logó Fotó: IKV Zrt.