Fidesz: Botka is tudja, hogy megbukott

Közleményt adott ki a szegedi Fidesz a pénteki összefogásos sajtótájékoztatóra reagálva. Azt mondják összeborult az ellenzék és Botka egy bolsevik, arrogáns, lekezelő hatalmi gépezetet működtet a városban, melynek októberben vége lesz. A közleményt módosítás nélkül közöljük:

„Azok borultak ma be Botka mögé, akik jobban gyűlölik a Fideszt, mint amennyire Szegedet szeretik. A mai nappal egyértelművé vált, hogy összeborul az az ellenzéki roncsderbi, amelyik eddig is hagyta, hogy Szeged fokozatosan lemaradjon.

Ez az ellenzéki roncsderbi nem Szeged, és nem is a szegediek érdeke. Ez egyedül Botka és a vele lepaktált roncskoalíció tagjainak személyes érdeke: ez a paktum csak pár megélhetési politikus érdeke. Ez a roncspaktum egyet jelent a város polgárainak: Botka zsíros közpénzes állásokkal kenyerezi le a nemlétező ellenzéki szervezeteket, csak hogy felszínen maradhasson.

Hirdetés

A mai összeborulással összeállt a városban az egykori zsidó- és cigánygyűlölő szélsőjobboldal az ex-kommunistákkal, a neoliberálisokkal, és a nyomokban még zöldséget tartalmazó politikai gittegylettel.

Ezeknek a leszerepelt, országos választásokon az utóbbi években kétszer is megbukott, sikertelen politikusoknak ötlete sincsen Szegedről. Azért politizálnak, hogy gyűlölködjenek, és közben jól éljenek belőle.

Most is csak azok álltak össze, akik jobban gyűlölik a Fideszt, mint amennyire Szegedet szeretik – ennyi a politikájuk, a tartalmatlan, bolsevik gyűlölködés. Ezt tudják, ennyit tudnak, legyenek akár cukisodó szélsőjobbosok, zöldek, neoliberálisok, vagy exkommunisták.

Sokat elárul, hogy Botka meg sem jelent a mai sajtótájékoztatón. Ő is tudja, megbukott.

Szabó Sándor szövege, hogy Szeged a szabadság városa, nagyon álságos. Aki ebben a városban él, az tudja, Botka egy bolsevik, arrogáns, lekezelő hatalmi gépezetet működtet a városban, amelyik mindenkinek a nyakára lép, legyen az Mars téri kereskedő, szeviépes alvállalkozó, vagy egyszerű kiskereskedő.

Októberben azonban elérkezik az igazság pillanata és egyben Botka arrogáns hatalmának vége is.”