Felfüggesztette saját Facebook-oldalát a Joób család

Ezt Joób Márton felesége, Joób Dóra jelentette be néhány órával ezelőtt.

Mint írja, köszönik az elmúlt öt hónap (ennyi idős az oldal) bátorítását és támogatását, de most egy időre fel kell, hogy függesszék a Joób Family nevű Facebook-oldalt. „Köszönjük azoknak, akik most is támogatva, bíztatva mellettünk állnak! Köszönöm a sok kedves üzenetet is!” – írta.

Indoklást nem fűzött a döntéshez, de kétségkívül van összefüggés azzal, hogy sajtóhírek szerint több százmilliós ÁFA-csalás gyanújával őrizetbe vette a NAV Joób Márton önkormányzati képviselőt.

Hirdetés

Szeged család-szociálpolitikai és sportért felelős tanácsnoka után állítólag már hosszabb ideje nyomoztak a pénzügyőrök egyik cégével kapcsolatban. Ez ügyben egyébként tavaly – két héttel az önkormányzati választásokat megelőzően – sajtótájékoztatót is tartott Tápai Péter fideszes politikus. Arról akkor sem volt szó, hogy pontosan mi a gyanú, ahogyan még mindig tisztázatlan, miért lehet őrizetben Joób. A NAV a Szegeder és számos másik orgánum megkeresésére is azt reagálta, hogy folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhatnak.

A huszonhatezer követővel rendelkező Joób Family oldalon egyébként a család közös képek mellett azt is megosztotta, hogyan tudnak egyszerre tizenegy gyereket nevelni, és tanácsokat is adtak azoknak, akik valamiért hasonlóra adnák a fejüket.

Security Check Required

No Description