Elloptak egy autót a belvárosból, a rendőrök hamar rábukkantak

A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a baksi férfival szemben, aki elkötött egy személyautót Szegeden. A járőrök rövid időn belül elfogták.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető november 11-én 19 óra körül a belvárosban sétálva figyelt fel az autóra, amiben a tulajdonosa benne felejtette az indítókulcsot. A 19 éves férfi beszállt a járműbe, majd elhajtott. A sértett néhány perc múlva tért vissza a helyszínre, de a kocsiját már nem találta, így azonnal bejelentést tett a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába.

A járőrök a kapott információk alapján haladéktalanul az eltűnt jármű keresésére indultak, amit rövid időn belül megtaláltak a Mars téri autóbusz-pályaudvar közelében. Az állomás környékén igazoltatták a gyanúsítottat is, aki az ellenőrzés során előadta az autó slusszkulcsát.

Hirdetés

A férfit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.