Egy bordányi baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Bordányban rendezték meg a hétvégén azt a motorversenyt, ahol az egyik nézőt elütötte egy motoros.

A balesetet szenvedett férfi később, a kórházban belehalt sérüléseibe. Az RTL Klub úgy tudja, hogy a férfi egy négygyerekes apuka és a tragikus kimenetelű balesetnél egyik gyermeke is vele volt.

A Bordány külterén, március 30-án rendezett versenyen délután 15 óra 15 perckor történhetett a baleset, mikor az egyik versenyről a pályát elhagyva elütötte a kamerázó nézőt.

Mivel így az eset foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége, a rendőrség közzétett egy felhívást, melyben szemtanúkat keresnek.

 

„A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az esetet, vagy arról bármilyen információval, fényképfelvétellel vagy videóval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Az RTL beszámolója szerint a versenyen minden rendben volt, a szervezők a pályát biztonságosnak találták, és a sérüléseiben elhunyt néző is a kijelölt területen állt. A végzetes esemény azért történhetett meg, mert a motorosnak begörcsölt a karja. (via RTL Klub)