Hirdetés
Hirdetés

Brutálmód összefirkálták a DAKK egyik buszát

Olvasónktól kaptuk az alábbi képeket, melyen a DAKK egyik csuklós távolsági busza látható, amit össze-vissza firkáltak. Az eset Kiskunfélegyházától nem messze történt Tőserdőn, ahol a társaság tartott családi eseményt. Olvasónk szerint a buszt maguk a dolgozók dekorálták ki.

A járműre olyan feliratok kerültek, mint például az „Élőállat szállítás” és becenevek, de vannak köztük mára már kultikus jelentéssel rendelkezők is, mint a „Sándorfalva a király”, vagy az „NDV-814”. Ez utóbbi kettő a sándorfalvi buszos kalandra utal. Azt egyébként nem tudni, hogy ez a sándorfalvi busz-e, de mivel típusazonos (Volvo 7700A), de a rendszáma nem látszik. Azért nagy esély van rá, hogy a társaság szándékosan ezt választotta.

Információink szerint vízbázisú, azaz lemosható festéket használtak, tehát nem összegraffitizték, hanem csak ideiglenesen tettek használhatatlanná egy járművet.

Fotó: Olvasónk, Gábor / Szegeder

Az esettel kapcsolatosan megkerestük a busztársaságot is, hogy megtudják-e erősíteni a történteket. Amint válaszolnak, frissítjük a posztot.