Botka László megbántotta Kovácsné Zsíros Piroskát – Gagyi szórólapokkal hergelik a nyugdíjasokat

Több olvasónk is felhívta a figyelmet arra az esetre, mely szerint Botka László megbántotta Kovácsné Zsíros Piroskát, 76 éves szövetkezeti nyugdíjast Tarjánból. Még szerencse, hogy a szépkorú hölgy tollat ragadt, és levelek formájában kezdte el terjeszteni történetét, vadidegen emberek postaládájába tűzdelve azt. Még szerencse, hiszen sosem derült volna fény az esetre.

A levél szerint Botka László egy interjúban mondta azt egy jelöltre, hogy az már nyugdíjas korú. Ezzel így alapvetően nem is lenne semmi baj, ha a jelölt túl van a nyugdíjkorhatáron, ám Piroska tovább megy, és szájbarágós módon kezdi el ecsetelni a szépkorúaknak, hogy ez mit is jelent. Na, akkor ki is nézi le őket? Mindegy.

Piroska eddig egyébként mindig Botkára szavazott, ám most úgy gondolja, egy ekkora csapást már nem bír el a kapcsolatuk. Piroska szerint Botka arrogáns, és ez felháborító! Ez vajon honnan ismerős?

A viccet félretéve több olvasónk is jelezte, hogy Kovácsné Zsíros Piroska történetével van újabban kitömve a postaládája. A nyomtatott lapokon kézírásos betűtípussal terjedő sztori főszereplője feltételezhetően annyira valós, mint a megboldogult SZDSZ Kovács Pistikéje, és kb. ott is élnek együtt a politikai marketinghazugságok erdejének közepén, közpénzzel bélelt faházukban.

A legszomorúbb az egészben az, hogy a Kovácsné Zsíros Piroska bölcsője fölött bábáskodó “marketing szakemberek”már nem is próbálkoznak. Annyira olcsó és kisstílű ez az egész, s ilyet kiadva a kezükből nem is feltételezik, hogy a nyugdíjas korú választópolgár átlát a szitán. Most akkor ki aláz meg kit?

Forrás: Olvasónk, Judit / Szegeder