Bombariadó az Árkádban

Nagy riadalmat váltott ki a késő délutáni órákban az Árkád evakuálása.

Kollégánk értesülései szerint, ma 18:00 körül ürítették ki a bevásárlóközpontot. Ezidő alatt többen bombariadóra gyanakodtak, hiszen az emberek utcára terelésére alkalmazott protokoll erre engedett következtetni. Rövid idő után, kb. 20 perccel később mind a dolgozók mind a vásárlók újra birtokba vehették az áruházat.

Ennek megfelelően, nem biztos hogy bombariadó történt; az áruház átkutatására szánt idő meglehetősen rövid volt. Amennyiben nem robbanóanyaggal fenyegették meg az áruházat, úgy lehetésges, hogy valamilyen műszaki probléma miatt a láthatta jobbnak a bevásárlóközppont vezetése, ha az emberek inkább az épületen kívü várják meg a fejleményeket.

A történtek kappcsán megpóbáltuk elérni a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivőjét, ám egyelőre sikertelenül. Amint pontosabb információval tudunk szolgálni, cikkünket frissítjük.

, ENT_QUOTES)?>" title_text="" order_type="social" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]