Böjte atya üzenete Szegednek Nagypéntek alkalmából

Szegeden tart előadást Böjte atya

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Koronavírus-járványban ünnepelhetjük a húsvétot, az emberség, a türelem és szeretet még fontosabb, akár a reménység, hogy a nehézségekből megtaláljuk a kivezető utat. Böjte Csaba húsvét alkalmából üzent a Keresztpont közösségének és Szegednek.

Nagypéntek van. Napja annak, hogy erőt merítsünk. Böjte Csaba ferences rendi szerzetes szavai szerint nagypéntek Isten hitvallása az ember mellett. Ha nem hitt volna az emberiségben, akkor Jézus nem vette volna a vállára a keresztet. Bizonyság arra, hogy képesek vagyunk megtanulni a szeretet parancsát. Képesek vagyunk felnőni oda, hogy jó testvérekként éljünk Szegeden, Déván, a Kárpát-medencében, a nagyvilágban, bárhol.

Adjon Isten, hogy a hitét mi is átéljük, mi is higgyünk, bízzunk magunkban, egymásban. Merjük megfogni egymás kezét, építeni Isten országát – zárta gondolatait. A videó a Keresztpont Youtube csatornáján érhető el:

Böjte Csaba testvér nagypénteki üzenete

Nagypéntek alkalmából fogadjátok szeretettel Böjte Csaba testvér üzenetét!Kövesd a Keresztpontot!www.facebook.com/keresztpont