Bezár az ország legmenőbb terepasztala

2020. január 31-el bezár a budapesti Andrássy úton működő Miniversum. Az élményközpont Indexhez eljuttatott sajtóközleményében az áll, „az építésben és az üzemeltetésben részt vállaló kollégáinkkal az évek során egyedülálló alkotást hoztunk létre, de most más nagyobb ívű tervekbe szeretnénk kezdeni a társaimmal. Természetesen arra törekszünk, hogy a Miniversum értékeit és a márkanevet megőrizzük, és később újra bemutassuk újjászületett formájában”.

A bezárásról szóló Facebook-posztot elég rosszul viselik a rajongók, eddig közel ezer ember reagált, többnyire elkeseredetten, sokan azonban köszönetet mondtak az országban egyedülálló élményekért.

Miniversum

Elérkezett a búcsú ideje, 2020 január 31-én bezárja kapuit a Miniver… sum, de előtte még készülünk meglepetésekkel!! Használd ki az utolsó lehetőséget: ha már voltál, gyere el még egyszer – ha viszont még nem, akkor ne várj tovább! Az utolsó hónapokban sem hagyunk új látnivaló nélkül!

A Miniversum egyébként Bécset és Budapestet, illetve az azok közötti területet fedi le, tehát például Szegedet nem látni kicsiben, de így is megéri ellátogatni a zárásig. Íme pár fotó bentről:

Fotók: Miniversum / Facebook