Bejelentették a 2019-es SZIN első fellépőit

Ahogy az már megszokott, még karácsony előtt megérkeztek a Szegedi Ifjúsági Napok első nevei. A szervezők ma reggel még csak négy névvel rukkoltak elő, de az már biztos, hogy jövőre a brit Clean Bandit is zenél a városban.

 

Ők biztosan ott lesznek a SZIN-en 2019-ben:

  • Clean Bandit
  • Follow the Flow
  • Rúzsa Magdi
  • Anna & the Barbies

A legnagyobb név kétségkívül az idén tíz éves Clean Bandit, akik elektropop műfajban adnak elő.

Clean Bandit – Solo & I Miss You [Live from Kyoto]

Download or stream our new album “What Is Love?” – out now: http://atlanti.cr/WhatIsLove This is our performance for Solo and I Miss You live from a beautiful temple in Kyoto. Click here to subscribe: http://bit.ly/SubscribeToCleanBandit Follow us: Website: http://cleanbandit.co.uk/ Facebook: http://www.facebook.com/cleanbandit Twitter: http://www.twitter.com/cleanbandit Instagram: http://instagram.com/cleanbandit Soundcloud: http://www.soundcloud.com/cleanbandit Spotify: http://www.atlre.co.uk/CleanBanditSpotify

„A tíz éve alapított zenekar folyamatosan feszegeti a modern pop határait az elektronikus, dancehall, klasszikus, R&B és pop műfajok változatos keverékével. A nagy áttörést 2014-ben a Grammy-díjas Rather Be című számuk jelentette, Jess Glynne-nel kooperálva. 2016-ban jelent meg a 10 millió eladott példányt produkáló Rockabye kislemez Sean Paul és Anne-Marie közreműködésével. A dal több mint negyven ország sikerlistájának élmezőnyébe repítette a bandát, és kilenc héten szerepét a brit listák élén. Ugyanígy siker volt a Symphony vagy az I Miss You című slágerük Julia Michaels-szel. November végén jelent meg a Clean Bandit új lemeze, a What is Love?.
A legnagyobb múltú, 1968-ban indult hazai könnyűzenei fesztiválon a magyar sztárok közül először lép fel a SZIN-en Rúzsa Magdi, de ott lesz a Follow the Flow és az Anna and the Barbies is.” – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A SZIN-re már megkezdődött a jegyértékesítés, az Early Bird bérletet jelenleg 12 000 forinttal a helyszíni ár alatt lehet még kapni.

 

Nyitókép: Justin Higuchi

 

Érdekel mi történik Szegeden, mik épülnek, vagy épp milyen kincsek tűnnek el az utcákról? Kövesd a Szegedert Facebookon és Instagramon.