Bartók Csaba átugrott Szabadkára, hogy a szerbiai választásokra mozgósítson

A szegedi Fidesz-elnök nem rest, a ma lévő szerbiai önkormányzati, vajdasági tartományi parlamenti és szerb parlamenti választások alkalmából Szabadkáig utazott, hogy onnan telefonálja körbe a vidéket szavazásra buzdítva.

Bartók ezt azzal indokolta, hogy „Magyarok vagyunk, így nem csak szívügyünk, hanem kötelességünk is segíteni a határon túli testvéreinken”. Reméli, hogy az eredményeken is meglátszik majd, hogy „lelkes és szavazásra hajlandó emberek élnek a Vajdaságban”.

Bartóknak egyébként igen kevés posztja van közösségi oldalán, többnyire Karácsony Gergelyt szapuló vagy Orbán Viktort éltető bejegyzéseket oszt csak tovább a központi Fidesz-oldalról.

Bartók Csaba

Üdv Szabadkáról! Ma vannak az önkormányzati, tartományi és országos választások Szerbiában. Örömmel segítjük a Vajdasági Magyar Szövetséget! Hajrá magyarok, hajrá Vajdaság!

(via SzegedMa)

, ENT_QUOTES)?>" title_text="" order_type="social" title_text_color="#000000" title_text_font_size="22" title_text_font_famely="monospace" title_text_position="left" width="100%" bg_color="#d4d4d4" animation_effect="random" count_of_comments="2" ]