Baranyi Krisztina arra kéri polgármestertársait, hogy ne nyilatkozzanak többé az Indexnek

Ferencváros polgármestere addig nem nyilatkozik az Indexnek, amíg annak függetlensége vissza nem áll. Ezt saját maga jelentette be Facebook-oldalán.

„A IX. kerület polgármestereként szeretném az Index tulajdonosait tájékoztatni, hogy amíg nem biztosítják a szerkesztőség függetlenségét, addig a kerület nem tekinti a portált sajtópartnernek és semmilyen ügyben nem nyilatkozik az Indexnek” – fogalmazott a polgármester.

Mint írja, egyetlen kerületként ezzel nem érnének el nagy hatást, ezért kéri a többi polgármestert, önkormányzati és országgyűlési képviselőt, hogy csatlakozzanak hozzá.

„Ne nyilatkozzunk, ne adjunk semmilyen információt az Indexnek addig, amíg nem állítják helyre a függetlenséget” – írta. Baranyi azt is hozzátette, hogy ha az indexesek új lapot indítanak, az első előfizetők között szeretne lenni. (via)

Baranyi Krisztina

Magyarországon nincs közszolgálati média, közpénzből kizárólag kormá… nypropagandát működtetnek. Ezért annak a legalább 3 millió embernek a zsebébe kell nyúlnia, akik nem hagyják hogy megtévesszék őket, nem hat rájuk az agymosás. A IX. kerület polgármestereként szeretném az Index tulajdonosait tájékoztatni, hogy amíg nem biztosítják a szerkesztőség függetlenségét, addig a kerület nem tekinti a portált sajtópartnernek és semmilyen ügyben nem nyilatkozik az Indexnek.