Balogh Judit lesz a Szeged Televízió új hírigazgatója

Balogh Judit Kozó Attilát váltja, aki ezentúl Hódmezővásárhelyen folytatja, ugyanis fekérték az ottani televízió vezetésre – írja a szeged.hu.

Balogh Judit az ATV szerkesztő-műsorvezetője volt, dolgozott a Start című reggeli műsorban, és A nap híre, valamint a Fórum című politikai műsorokban is. Balogh öt éven át dolgozott az ATV-nek, a csatorna híradóját is vezette.

Ezen kívül az RTL Híradó riportere is volt, és tíz éven át dolgozott a Magyar Televízió Híradójának is. Innen 2012-ben száműzték a MTVA kisebbségi és nemzetiségi műsorok főszerkesztőségébe, mert kollégájával szolidaritást vállalt a Lomnici Zoltán egykori főbíró kitakarása miatt első körben megbüntetett vágóval, riporterrel és felelős szerkesztővel.

Hirdetés

Balogh Judit az ATV-től öt év után, 2019. szeptemberében távozott, a csatorna akkori tájékoztatása szerint közös megegyezéssel.

UPDATE (2020. 03. 11. 14:20): Kozó Attila nem a Vásárhelyi Televízió főszerkesztője lesz – az marad Soós Kata – hanem a TV mellett a Hódpress.hu-t és a Vásárhelyi Valóság kétheti közéleti lapot is működtető médiacentrumot fogja egészében vezetni.