B. Nagy László bemutatta negatív koronavírus-teszt eredményét, és üzent Szabó Tímeának

Tegnap írtuk meg, hogy annak ellenére, hogy a fideszes B. Nagy László a pozitívra tesztelt Rovó Lászlóval koszorúzott március 13-án, és ezután önkéntes karanténba vonulását is bejelentette, tegnap és tegnapelőtt mégis a parlamentben tartózkodott. Emiatt több párt szegedi szervezete is a képviselő lemondását követelte, valamint Szabó Tímea képviselő fel is jelentette.

B. Nagy ma, Facebook-posztjában üzent a képviselőnek és mutatta be negatív koronavírus-teszt eredményét. A bejegyzéshez a következő megjegyzést fűzte:

„Az a gyanúm, hogy Szabó Tímea képviselőtársam az egyik bejegyzésében rólam írt. Azt írta, hogy feljelentést tesz Bíró Nagy László ellen, de az én fotómat tette fel a bejegyzéséhez. Ezúton kérek elnézést Bíró Nagy László nevű honfitársaimtól, amennyiben emiatt kellemetlenségük lenne, jelezzék felém, és segítek a probléma tisztázásában. Tisztelt Szabó Tímea Képviselőtársam! Azt tudom, hogy más értékrend szerint, más érdekek mentén politizálunk, de amit a parlament legutóbbi ülésén tettek az ország ellen a veszélyhelyzet meghosszabbításának tárgyalásakor, szavazásakor az szégyenletes. Megerősített abban, hogy helyesen cselekedtem, legközelebb is megtenném, meg is teszem. A parlamentnek a veszélyhelyzet meghosszabbításáról minél előbb döntenie kell, hogy a kormány folytathassa a koronavírus-járvány elleni védekezést. Ebben a kormány az ellenzékre, Önökre semmiben nem számíthat. A feljelentéssel kapcsolatban csatolok egy dokumentumot, ez a kontroll minta eredmény – bár az eddigi tapasztalatom szerint a tények nem sok hatással vannak az Önök érvelésére – kérem, olvassa el.”