Az életveszélyes 55-ös úti felüljáró ellen tüntettek

Közel lehetetlen, de mindenesetre igen veszélyes kerékpárral közlekedni Mórahalom és Szeged között, mivel bár van kerékpárút a két várost összekötve, az M43-as autópálya felüljáróján csak az úton tudnak közlekedni a bringások is. Ez pedig nem megoldás a helyiek szerint, az autósok ugyanis nagy sebességgel járnak errefelé, illetve éjszaka még közvilágítás sincs. Azt mondják, mindent megtesznek, hogy legalább egy átfestést elérjenek, de igazából egy új felüljáróra, vagy a jelenlegi bővítésére lenne szükség.

Az eseményről a Móra-Net TV riportot is készített, melyben kedvenc polgármesterjelöltünk, Szabó Bálint is feltűnik (ő egyébként mindenhol ott van, lehet klónjai vannak):

Gyűlnek az aláírások

Elkezdődött a Homokháti Bringaklub akciója, az 55-ös számú főút M5-ös autópálya felüljáró szakaszának a biztonságosabbá tételéhez. November 18-ig várják a szervezők a támogató aláírásokat a következő helyeken: – Zabosfai Zöldséges, Domaszék, Deák Ferenc utca 2/a – Zabosfai Zöldséges, Zákányszék, Lengyel tér – Amici/S.Oliver Gyermek és Felnőtt ruházat- Árkád Szeged 1.