Az Audi és a kettétört beton villanyoszlop története

Fotó: Tímár Zsombor / Facebook

Még tegnap írtuk meg, hogy „villanyoszlopnak hajtott egy személyautó az Űrhajós utcában, azaz a 47-es főút belterületi szakaszán. A cikk szerzője nem szegedi születésű, ezért születhetett meg a 47-es főút Űrhajós utcai szakasza, ami a valóságban persze nem létezik (az Űrhajós utca párhuzamosan fut ezen a szakaszon a főúttal). Ezt követte a minősíthetetlen gyalázkodás néhány olvasónk részéről cikk alatti kommentek között. Ezt ezúton is köszönjük, természetesen kizárólag a Szegeder szerkesztősége szokott munka közben hibákat véteni.

Na de vissza az Űrhajós utcába József Attila sugárútra, ahol az oszlop kettétört és kidőlt, és csak a vezetékek tartották az út mellett a levegőben. Műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltói vonultak ki a balesethez, de jelen voltak mentők és rendőrök is.

Ennyit írtunk tegnap este, azóta pedig kiderült, hogy pontosan mi is történhetett (illetve napvilágot látott a fenti fénykép is). Egy közösségi csoportba a következőt kommentelte valaki: „állat módon vágott be az audis kanyarodás közben a belső savosok elé, aztán megcsuszott, neki a kendellabernek, a mögötte lévő 3 autó megállt, a 4. beleszaladt a 3.-ba belelökte a 2.-ba, a 2.- at az elsőbe. Én voltam a 3. Juhhej 😒 Jah, és csori 4. viszi el a balhét, mert ő volt leghátul!!☹️”