Arénaszínpados koncertet dob Szegeden a Tankcsapda

A Tankcsapda idén 30 éves, ezért egy hat állomásos, körszínpados Aréna turnéra indulnak, melynek állomásai között Szeged is szerepel. Itt december 14-én lépnek fel a Sportcsarnokban.

Két év után ismét látványos „körszínpad” produkcióval áll színpadra a Tankcsapda – áll a zenekar közleményében. A 2017-es Papp László Budapest Sportaréna, valamint a debreceni Főnix Csarnok koncertek sikere után a 30 éves jubileumi évben izgalmas turnéra készül a zenekar. Év végén hat nagyváros arénájában látható majd a produkció, melyre leginkább a megnövelt küzdőtér, és a minden oldalról egyformán látható, hallható zenekar jellemző.

A korábbi körszínpados buliknál már kiderült, hogy technikailag nagyon nehéz mindezt megvalósítani. Valamennyi város, más és más technikai felkészültséget igényel és jóval több háttérmunkát. A hat helyszín építése már napokkal korábban elkezdődik és több mint százötven ember munkáját igényli. A logisztikai előkészítés, tervezés egy évvel korábban kezdődött. A középre helyezett színpados koncertek különleges testközeli élményt ígérnek egy új, látványos show-val és hús-vér rockzenével.

A zenekar a következő időpontokban lesz (illetve volt) látható:

  • november 16. – Győr, Audi Aréna
  • november 22. – Veszprém Aréna
  • november 29. – Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok
  • december 7. – Szombathely – Arena Savaria
  • december 14. – Szeged, Városi Sportcsarnok
  • december 28. – Debrecen, Főnix Csarnok,

illetve újonnan bemutatott könyvüket, a Liliput Hollywoodot is jönnek dedikálni most szerdán, egy benzinkúton.

 

Nyitókép: a győri koncert november 16-án. Fotó: Szabados Tibor / Tankcsapda / Facebook