A Tisza Koalíció is bemutatta ma a jelöltjeit

Csak az a fontos, hogy a programjuk megvalósuljon. Ha ez megtörténik, akár Nemesi Pál javára is visszalépnek.

A mai napon a szeged.hu számolt be arról, hogy a polgári értékeket valló és ezek mentén szerveződő Tisza Koalíció bemutatta az őszi önkormányzati választáson induló kerületi jelöltjeit. Polgármesterjelöltjük: Bartha László. Az Art Hotelben tartott sajtótájékoztató során elmondták, hogy a párt fő célja programjuk megvalósítása. Amennyiben azt egy másik induló is kész megvalósítani, készek visszalépni az ő javára.

A koalíció minden szegedi kerületben indít jelöltet a párt színeiben, őket:

Szilágyi Árpád, Juhász Péter, Kovács Richárd, Beke Erzsébet, Jánossy Kinga, Nagy Bence, Németh János, Majláthné Lippai Éva, Berinszki Zoltán, Koszta Péter, Juhász György, Lázár Szabolcs, Fabulya Csaba, Nemes László, Kenderesi Szabó Mihály, Dénes Roland, Beck Gábor, Novák Szabolcs, Bartha László, Berta József.

Fotó: Szabó Luca / szeged.hu

Bartha László, a szeged.hu kérdésére, miszerint visszalépnének-e Nemesi Pál javára programpontjaik megvalósítása érdekében, határozottan “Igen.”-nel felelt.

A pártprogram és a jelöltek bemutatását követően, az indulók egy-egy kék lufit kaptak, majd eresztettek szélnek a Szent-Györgyi téren, jelezvén: elrajtoltak. (Szeged.hu)

Nyitókép: Szabó Luca / Szeged.hu