A Szegedma szerint a városházán, a szeged.hu szerint a Ferroépnél darálják az iratokat

Nagy mennyiségben darálják az iratokat a szegedi városházán a SzegedMa szerint, akik természetesen ezúttal is egy „olvasótól” kapták meg nem erősített hírt. A szeged.hu is hasonlóval jön, szerintük a Ferroép darál.

A Szegedmának levelet író férfi szerint hétfőn kapták ki a parancsot nem csak a városházán, hanem az önkormányzati cégeknél is, hogy nagy mennyiségű iratot daráljanak le, ráadásul haza sem engedik a dolgozókat. „Most kaptuk a hírt, hogy túlórázniuk kell egyes városházi dolgozóknak, mert hatalmas irat-mennyiség lezúzását kell teljesíteniük még a héten; “nem győzik darálni a papírokat” – írják.

A Szegedma egy rendkívül igényes bekezdéssel zárja a cikket, ebben nagy piros betűkkel írják, hogy „Ha Önnek is van tudomása arról, netán Önt is arra kérték, hogy daráljon le bizonyos iratokat, akkor kérjük írjon nekünk a szegedmaKUKACgmailPONTcom e-mail-címen. Személyazonosságát bizalmasan kezeljük és bíróság előtt sem adjuk ki!”

A Szegedma nem erősítette meg a hírt, sem senki már, városházi informátorra hivatkoznak. Időközben egyébként

a szeged.hu is lehozta ugyanezt a cikket, csak az önkormányzat szót mindenhol Ferroépre cserélték,

ezzel csapva vissza Nemesiék felé a szarszelet. Na, pontosan ennyire vehető komolyan a 2019-es önkormányzati választás Szegeden. Köszönjük mindkét félnek a politikai diskurzus megsemmisítését. Iratmegsemmisítővel, ha úgy tetszik.