A Mi Hazánk is bemutatta polgármesterjelöltjét

Pénteken a Széchenyi téren Toroczkai László és Bertók Márton, a párt szegedi alapszervezetének elnöke mutatta be a Mi Hazánk Mozgalom polgármesterjelöltjét, Pancza Pétert.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke elmondta, hogy a jelöltjüket pont azért találták alkalmasnak a posztra, mert a politikai életben egyelőre tapasztalatlan. Toroczkai hozzá tette azt is, hogy szegedi születésű magyar emberként szégyennek tartja, hogy a város a “levitézlett balliberális tábor utolsó fellegvára”. Az elnök persze a Jobbikot sem hagyta kritika nélkül.

“A Jobbik gyakorlatilag eltűnt Szegeden, beolvadt a szocialista pártba, a gyurcsányista ellenzékbe. A Jobbik most már Botka Lászlót támogatja”.

Az eddigi információk alapján úgy néz ki, hogy a Mi Hazánk Mozgalom valamennyi választókerületben indít egyéni képviselőjelöltet. Ezzel kapcsolatban Bertók Márton azt is elmondta, hogy már kaptak ajánlásokat a kampány során. Az egykori kisgazda politikus, Pancza István fia, Pancza Péter a sajtótájékoztatón átlagembernek vallotta magát, személyével kapcsolatban egyik internetes keresünk sem hozott eredményt. 

A Mi Hazánk Mozgalom jelöltjei:

Gránicz Attila, Miholics László, Kovács György, Vastag Gábor, Csala László, Dunai Ibolya, Lábodi Zsolt, Bertók Márton, Nyolcas Anna, Balog Edit, Apáti Sándor, Horváth Katalin, Csehó Ildikó, Bartucz István, Spigut Tamás, Montanari Gilberto, Pancza Péter, Király József, Tóth László, Gajdán Zsolt (via Szegedma)

Nyitókép: Szegedma